Током Дечје недеље предшколци и првачићи су посетили све огранке Народне библиотеке ,,Бранко Радичевић”

Бачки Брестовац

Поводом Дечје недеље од 7. до 11. октобра, ученици другог разреда ОС “Никола Тесла” посетили су Народну библиотеку у Б. Брестовцу са својом новом учитељицом Зорицом Свилар. Уценици основци као и одрасли, увек су добродошли у ову културну установу. Срдачно су дочекани од стране библиотекарке Сузане Рајачић и почашћени слаткишима и чланском картом за ову школску годину. Четрнаест нових чланова сада има могућност да користи књиге које поседује ова библиотека. Надамо се да ће нови чланови бити активни посетиоци библиотеке.

Бачки Грачац

Богојево

У оквиру Дечје недеље, библиотеку у Богојеву, посетила су деца из вртића “Маслачак” и деца из нижих разреда основне школе “Јожеф Атила”из Богојева. Деца су заинтересовано прегледавала и листала књиге и сликовнице. Упознали су се са начином изнајмљивања књига и добили су чланске карте. Деца су се дружила и мало почастила. Хвала свима на лепом дружењу!
A gyermekhét keretében, a gombosi “Gyermekláncfű” óvoda csoportjai és a “József Attila” általános iskola alsós diákjai meglátogatták a gombosi könyvtárat. A gyermekek nagy érdeklődéssel lapozták a könyveket és utána tagsági kártyákat kaptak. Páran kölcsönöztek is könyveket, amelyek a legjobban tetszettek nekik. A gyermekek barátkoztak és nassoltak. Köszönet mindenkinek a nagyszerű időtöltésért!

Ратково

Каравуково

Бесплатне чланске карте за предшколце и ђаке прваке